Türk Sanat Müziği Korosu'ndan Bir Unutulmaz Gece Daha

Şef Sadrettin Yavaş yönetimindeki Tire Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Tirelilere unutulmaz bir gece daha yaşattı. Sunuculuğunu Şeref Şenki'nin yaptığı konsere Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, eşi Yüksel Çiçek, belediye idare amirleri, meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Saat 20.30'da başlayan konser yaklaşık 2,5 saat sürdü. Birbirinden değerli saz ustalarının eşlik ettiği koro kapanışı ''Yaşa Mustafa Kemal Paşa'' marşı ile tamamladı.

Şakir Uzbaşaran, Şeyda Kütübü, Osman Atamar, Nermin Gezer, Mehmet Özer Tekeler, İbrahim Ökten, Hidayet Saldık, Gamze Cabalar, Elvan Demirtaş, Esra Öztürk, Beyhan Karabatak, solo olarak seslendirdikleri şarkılar ile büyük alkış aldı. Udi Bestekâr Şef Sadrettin Yavaş ise tek solo için çıkrığı sahnede Başkan Çiçek ve izleyicilerin isteği üzerine 3 eser seslendirdi.

Münir Nurettin Selçuk, Yıldırım Gürses, Sadettin Kaynak, Sebahattin İnal, Melih Kibar, Sezen Aksu gibi isimlerin bestelerinin seslendirildiği konser sonrasında Şef Sadrettin Yavaş'a çiçek takdim etmek için sahneye çıkan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, saz ustaları, koro üyeleri ve solistlere övgüler yağdırdı. Dayısı Sadrettin Yavaş ile ilgili küçüklüğünden kalma anıları da anlatan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ara vermeden en kısa sürede bir konser daha izlemek istediklerini dile getirdi.