Başkan Tayfur Çiçek Çalışmaları Yerinde İnceledi

Yapılan işlerin yerinde takibi ile tanınan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek mesaisinin büyük bir bölümünü şantiyelerde geçiriyor. Randevular ve toplantılar haricinde makamda durmak yerine sahada olmayı tercih eden Çiçek, çalışan belediye işçilerine de moral oluyor. Öğle yemeğini dahi işçileriyle birlikte yiyen Başkan Çiçek, çalışmalarda gördüğü aksaklıklara da anında müdahale ediyor. İlçe merkezinde birçok yerde çalışmaların sürdüğü Tire'de, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek güne stadyum inşaatında yapılan çalışmaları inceleyerek başlıyor, gün içerisinde adeta şantiye şefi gibi Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceliyor.

Sahada olmanın makamda olmaktan daha verimli olduğunu ifade eden Başkan Çiçek: “Bu benim başkanlıkta 3. dönemim. Ben her dönemimde hep çalışmaların başında oldum. İnsanlar bizlere takım elbiseleri giyelim, parlak ayakkabılarla makamda oturalım diye değil, hizmet için oy veriyor. Ben de verilen bu hizmetleri yerinde takip ediyorum. İlçenin dört bir yanında çalışmalar var, sürekli olarak çalışmaların başında bulunuyorum. Bu sırada vatandaşlarımızla da görüşme imkânımız oluyor. Yakında asfalt sezonunun da açılmasıyla asfaltlanmayan yol kalmayacak ve ben bu işleri de yerinde takip edeceğim.'' dedi.