Küçükmenderes Havzası’nın Yükselen Yıldızı Teira Avm

>Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in ilçe çarşısını canlandırmak için çok önem verdiği ve yıkılan perakendeci halinin yerine yapılan TEİRA Alışveriş Merkezi, içinde bulunan mevcut marka mağazalarla halkımızın hizmetine başladı.

TEİRA AVM hakkında açıklamalar yapan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek: ‘’TEİRA, Küçük Menderes Havzası’nın yükselen yıldızı olacak.’’ dedi. Yaklaşık 13 Milyon TL’ye mal olan TEİRA AVM’de 58 mağaza bulunuyor. 130 araçlık otoparka sahip olan alışveriş merkezi, otoparkla birlikte 5 kattan oluşuyor. 13 bin metrekare alana sahip olan TEİRA AVM’nin 6 bin metrekare kiralanabilir alanı buluyor.

Tire'nin çarşı içerisi diye tabir edilen alanda bulunan TEİRA AVM, ilçenin haftada bir gün kurulan dünyanın 2. Türkiye'nin 1. büyük pazarı olan Tire Salı Pazarı’nın da merkezi konumunda yer alıyor. Günden güne İzmir yolu mevkiine doğru büyüyen kentte böylelikle avm sayesinde çarşı canlı tutulmuş oluyor.

TEİRA AVM’de şimdilik Carrefoursa, Adil Işık, Prenses Moda Evi, Dastini Bebe Giyim, Trendy, Angels Bayan İç Giyim, Cıncık Aksesuar, CTN Shoes, Sadık Kuyumculuk, DrC, Miss She, Knack, İşler Kitapevleri, Selin Takı ve Tetik Avize gibi mağazalar hizmet verirken tanınmış birçok marka ile görüşmeler ise olumlu yönde devam ediyor. TEİRA AVM çok yakında açılacak olan yeni marka mağazalar ile sadece Tire’ye değil ve bölgede tek olması nedeniyle tüm Küçük Menderes Havzası’na hizmet vermeye devam edecek.