Black&White Tirelileri Mest Etti

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü etkinlikleri Tire Gölet’te sahnelenen Black&White konseri ile son buldu.

Binlerce Tirelilerin izlediği konser öncesinde Tire Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Tire Halk Eğitim Merkezi Teira Sanat Grubu, Gümüşhane Belediyesi Gümüş Dans Topluluğu ve AFTAD Spor Kulübü Halk Oyunları oyunlarını sergiledi.

Halk oyunları gösterilerinden sonra sahneye çıkan Black&White ekibi 2 saate yakın sahnede kalarak güncel, popüler ve nostaljik şarkıları Tireliler için seslendirdi. Konser sonrasında Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in eşi Yüksel Çiçek ve Tire 1922 Spor Kulübü Başkanı Mutlu Sarayköylü Black&White Grubu’na teşekkür çiçeklerini takdim ettiler. Konser hep bir ağızdan söylenen 10. Yıl Marşı ile son buldu.