Tire Türküleri TRT Ekranlarında

Tire, kendine has Türküleriyle TRT Müzik kanalında yayınlanan “Fasl-ı Anadolu” programında Tanıtılacak.

Tire'nin sahip olduğu kültürel zenginliklerin tanıtımına katkı sağlayacak olan“Fasl-ı Anadolu” programı TRT Müzik kanalında yayınlanacak.

TRT Müzik kanalı tarafından farklı yörelerin tanıtımlarının yapıldığı “Fasl-ı Anadolu” programının çekimleri geçtiğimiz hafta Tire'de yapıldı. Müzik içerikli programın çekimleri Tire Belediyesi Derekahve Kafeteryası'nda gerçekleştirilirken, program ekibi Tire Belediyesi tarafından ağırlandı. Programın tanıtım çekimlerinde Tire Belediyesi Türk Halk Müziği Koro Şefi Mesut Kemik, saz ekibi ve öğrencileri yer aldı. Mesut Kemik, saz ekibi  ve öğrencileri Tire yöresine ait türküleri fasıl şeklinde çalıp söylediler.

“Fasl-ı Anadolu” Programı 16.11.2017 tarihinde TRT Müzik kanalında yayınlanacak.