Tire Belediyesi’nin düzenlediği ‘’Gizli Cennet Tire Ulusal Fotoğraf Yarışması”nda geri sayım başladı. Yarışma için son başvuru tarihi: 06.12.2017

İlçenin doğal güzelliklerini, tarihi ve kültürel değerlerini geniş kitlelere ulaştırmak, bölgenin turizm potansiyeli hakkında farkındalık oluşturmak, ilçemizin ekonomik sosyal ve kültürel kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla yapılan yarışmanın sergi ve ödül töreni 10.01.2018 Çarşamba günü, Tire Bedesteni’nde yapılacak.

Tire Belediyesi sınırları içerisinde tarihi yapılar, doğal güzellikler, bölgeye ait kültürel değerler, gelenek-görenekler, el sanatları, mahallelerdeki sosyal hayatlar, meşhur Tire Salı Pazarı konularında arşiv oluşturmak ve Türk Fotoğraf Sanatı’nın gelişmesine katkı sağlama amacı da taşıyan yarışmada toplamda 10.700 TL’lik para ödülü dağıtılacak. Katılımın ücretsiz olduğu yarışmaya katılmak için Facebook üzerinden “Gizli Cennet Tire Fotoğraf Yarışması” sayfasında bulunan şartnamede yer alan koşullara uymak yeterli olacak.

Yarışmanın jüri üyesinde şu isimler bulunuyor

· Birol ÜZMEZ Fotoğraf Sanatçısı
· İzzet KERİBAR Fotoğraf Sanatçısı, İFSAK Onur Üyesi