Haberler - T.C.Tire Belediyesi

COĞRAFİ İŞARETLERİMİZ!

Başvuru süreçlerin tamamlanan Tire Beledi Dokuması ve Tire Şiş Köfte Coğrafi isaretleri tescillendi.  Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Nadir Delikanlı, Meclis Başkanı Sayın Mehmet Agah Yalgın , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Şükrü Bahaettin Oktav ve Genel Sekreter Sayın Olcay Taşlı ile birlikte Ankara'da düzenlenen mini törenle TÜRKPATENT Başkanı Prof. Dr. Habip Asan'dan teslim aldık. İlçemize hayırlı olsun...

İZMİR'DE BİR İLK TİRE'DE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR!

Zeybeklik Anadolu’nun en büyük tarihi/folklorik değerlerinden ve en kıymetli kültürel miraslarından biridir.   T.C. Tire Belediyesi olarak; bu kıymetli mirası gelecek nesillere aktarmak ve Kuvayı Milliye Zeybeklerinin aziz hatırasını yaşatmak amacıyla büyük bir projeye başlamanın heyecanını yaşıyoruz. T.C. Tire Belediyesi olarak; İzmir’in ilk, Ege Bölgesinin ise en kapsamlı Kuvayı Milliye ve Zeybek Müzesi’ni kuracağımızı duyurmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyarız. ...