GİYİM VE GİYİM EŞYASI SATIN ALINACAKTIR

TİRE BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ

İş kıyafeti alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası

2021/143956

1-İdarenin

a) Adresi

CUMHURIYET MAHALLESI 29 EKİM CADDESI 19 35900 TİRE/İZMİR

b) Telefon ve faks numarası

2325123321 - 2325112076

c) Elektronik Posta Adresi

tirebel@tire.bel.tr

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa)

2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı

Mal alımı, 7 kısım iş kıyafeti

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Teslim yeri

:

Atatürk Mahallesi Bayrak Caddesi No: 11 TİRE / İZMİR adresinde bulunan Belediyemiz deposu

c) Teslim tarihi

:

İhale konusu ürünler işe başlama tarihinden itibaren 30 (otuz) gün içerisinde Tire Belediyesi Atatürk Mah. Bayrak Cad. No:11 Tire/İZMİR adresinde bulunan İdaremiz deposuna teslim edilecektir.

3- İhalenin

a) Yapılacağı yer

Cumhuriyet Mahallesi 29 Ekim Caddesi No: 19 TİRE / İZMİR

b) Tarihi ve saati

31.03.2021 - 15:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

İzmir Valiliği Özel Kalem Bürosunun 21.11.2016 tarih ve 78872 sayılı güvenlik soruşturması yapılmasına ilişkin yazılarına istinaden, Tire Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürlüğünce tarafımıza gönderilen;"İlgi yazı gereğince ayrıntılı sorgulama işlemlerinin yapıldığı İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı birimlerinin iş yoğunluğu ile ilimizde hizmetlerin aksamaması ve yatırımların gecikmemesi amacıyla, ihalelere katılanlara ilişkin sorgulama süreci takip edilirken ihale işlemlerine sonuç beklenilmeksizin devam edilmesi, isteklilerden terör örgütlerine iltisakı yahut bunlarla irtibatı olmadığına dair taahhütname alınması hakkındaki yazı nedeniyle, İdaremizce ihale dokümanı kapsamında taahhütname istenmiş olup, doküman içerisinde standart formu bulunan söz konusu taahhütnamenin isteklilerce doldurularak teklif ekinde sunulması zorunludur.

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, İdari Şartname ekinde yer alan Tüzel Kişilerde Ortaklık Bilgilerine ve Yönetimdeki Görevlilere İlişkin Son Durumu Gösterir Belge ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1.

4.3.1.1. Standarda ilişkin belgeler:

ihale konusu ürünlerden 2.Kısım 28 numaralı ürünün EC-22.05 güvenlik sertifikası olmalıdır.

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İhale konusu ürünlerden, 1.Kısım 1 numaralı kalem kışlık iş pantolonu (reflektörlü) 1 adet, 1.Kısım 3 numaralı kalem kışlık iş kabanı 1 adet , 1.Kısım kışlık iş emniyet ayakkabısı (bot)  1 çift, 1.Kısım 9 numaralı yazlık iş emniyet ayakkabısı 1 adet, 3.Kısım 3 numaralı kalem kışlık mont reflektörlü 1 adet numune idaremize teslim edilecektir.

İhale üzerinde kalan isteklinin ihale öncesi teslim edilen numune ürünler ile sözleşme sonrasında teslim edilen ürünlerde farklılık olduğu takdirde, sözleşme tek taraflı fesih edilir ve teminat gelir kaydedilir.

5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Cumhuriyet Mahallesi 29 Ekim Caddesi No: 19 TİRE/İZMİR adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
14.Diğer hususlar:

İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.