Sevinç ve hüzünleri bir arada yaşadığımız 2021 yılını geride bıraktık. Bir yandan yeni başlangıçlar ve umutlarla yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşarken, diğer yandan Tire Belediyesi olarak 2021 yılını yatırım yılı olarak geçirmenin haklı gururunu yaşadık.

Gelecek nesilleri düşünerek başlattığımız altyapı ve üstyapı hamlelerimizde bir hayli yol katettik. 2022 yılında da çalışmalarımıza durmadan yorulmadan kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yeni yılda yapacağımız projelerle adeta Tire'nin çehresini değiştireceğiz. 2022 bizler için dev yatırımların ilçemize kazandırılacağı bir yıl olacak.

Yeni yılın, müreffeh bir geleceğe adım atılması yolunda dostluk ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmesi; daha iyiye, daha güzele ulaşmak için azim ve gayretlerimizi artırması en büyük ümidimiz olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.