Anasayfa > Haberler

BİNLERCE ÇOCUK, TİRE BELEDİYESİ'NİN ŞENLİĞİNE AKIN ETTİ

24.04.2024

Tire Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, görülmemiş bir etkinliğe imza attı. Fatih Sultan Mehmet Parkı’ndan düzenlenen çocuk şenliğine yoğun katılım oldu.

Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, 23 Nisan için klasik etkinliklerin dışında farklı bir etkinlik düzenlenmesini ve çocukların gün boyu eğlenebileceği bir şenlik hazırlanmasını istedi. Tire Belediyesi, görülmemiş bir etkinliğe imza attı ve düzenlenen çocuk şenliğinde, çocuklar ve aileleri Fatih Sultan Mehmet Parkı’nı doldurup taşırdı.

Tire Belediyesi’nin bu yıl ilk defa Fatih Parkı’nda düzenlediği şenlikte çocuklar adeta ikinci bayramı yaşadı. Şişme oyun alanlarının bulunduğu, sahne ve müzik gösterilerinin yapıldığı şenlik gün boyu devam ederken, etkinliğe katılım gösteren binlerce çocuk gönüllerince eğlendi.
Tire Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yakışır şekilde etkinliği geniş kapsamlı gerçekleştirerek şenliğe çevirdi.
Şişme oyun parkurlarının yanı sıra pamuk şeker, patlamış mısır, sosis balon ikramları ile sanat atölyelerinin yer aldığı şenlik alanında, palyaçolar gösteriler yaptı. Yüz boyama ve resim etkinliklerinin düzenlendiği şenlikte öğrenciler birbirinden güzel sahne gösterileri düzenledi. Rengarenk giyinen çocuklar sahnede çalınan şarkılara dansları ile eşlik ettiler.
BAŞKAN OKUROĞLU’NA ÇOCUKLARIN YOĞUN İLGİSİ
Fatih Sultan Mehmet Parkı’ndaki programa katılan Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu’na özellikle çocukların ilgisi yoğun oldu. Fotoğraf çektirmek için sıraya giren çocukların hiçbirini geri çevirmeyen Başkan Okuroğlu, zaman zaman zor anlar yaşasa da şenlik alanının tamamını gezdi ve hem çocukları hem de halkı selamladı.
Etkinlikle ilgili konuşan Başkan Okuroğlu, “Egemenliğin kayıtsız şartsız millete verilişinin, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının yıldönümü olan bu bayram aynı zamanda dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayramdır. Biz de bugün etkinliklerimizin odak noktasına çocukları koyduk ve onların gönüllerince eğlenebilecekleri bir şenlik düzenledik. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. ” dedi.

DAHA FAZLA GÖRSEL

HIZLI MENÜ & BİZE ULAŞIN